Lehner Gyula TUrista egyesület

Székelyföldi kalandok

Töltsenek velünk egy hetet teljes ellátással az erdélyi fenyvesekben!

Székelyföld hegyein kívül, egész Székelyföldet megmutathatjuk Önöknek természeti és történelmi látványosságait egyaránt. Önök dönthetik el, hogy mit szeretnének látni!

Szervezett utazás

Mikrobuszunkkal elhozzuk Magyarországról, majd az utazás végén hazavisszük Önöket.

Programok

Szervezett napi programok és idegenvezetés, 5 napig teljes ellátás.

Program ára

Már 329 eurótól

5 nap alatt bemutatjuk Önöknek Székelyföld egy darabját: hallgathatják, hogy mit súg a szél a Hargitán, ehetnek túrós puliszkát a gyimesi havasokban, süthetnek szalonnát a csíki hegyekben, majd erdei borvízforrásból olthatják szomjukat. Téli kalandtúráink során a terepezésen kívül, kinti fürdődézsázás, lovasszánozás vagy akár sízési lehetőség is van!

Meglátogathatják a Maros folyó forrását Fekete-rezben, az Egyes-követ a Hagymás-hegységben vagy akár a Naskalat hegységet a Csíki-havasokban és még sok mást a varázslatos helyeink közül. Természetesen könnyebben megközelíthető helyekre is elvisszük Önöket, amikről talán már hallottak, mint például a Madarasi Hargita vagy Kovácspéter-tető. 

 

LEHNER GYULA TURISTA EGYESÜLET

Turista Egyesületünket megtalálják a közösségi média oldalainkon is:

KAPCSOLAT

TÁMOGATÁSAINK

FCA-KP-1-2021/3-001042: Lehner Gyula Turista egyesület eszközbeszerzési támogatása: 407.590 Ft

NEAG-KP-1-2022/1-000370: Alapfokú természetjáró tanfolyam feltételeinek biztosítása. A Sokorói-dombság természeti, kulturális értékeinek megismertetése. : 350.000 Ft